Genel

Kullamınıza uygun çapa makinesi nasıl seçilir?

Çapa makinesi ne işe yarar?

Çapa makineleri toprağın çapalanarak harmanlanmasını sağlayan, motor gücüne göre değiştiği için de doğal olarak insan gücünden daha verimli iş yapan makine grubudur. Motorun gücüne göre de yapacağı işler çeşitlendirilebilir. Çapa makinesine römork takabileceğiniz gibi pulluk, ilaçlama ve daha pek çok parçalar takılıp farklı işlerde de kullanılabilir. Kuyruk mili çıkışlı olan makinelerde bu tarz ek işler yapılabilir. Dolayısıyla çapa makineleri çeşitlerine göre her türlü işi yapabilen ve bahçede veya tarlada sizin en büyük yardımcınız olan makinelerdir.

Çapa makinesi nasıl seçilmelidir, hangi çapa makinesini almalıyım?

Çapa makinesi seçimi tamamen sizin ihtiyaçlarınıza göre şekillenir. Örneğin güçsüz bir çapa makinesi küçük bir alanda iş yapabileceği gibi şayet büyük bir alan için küçük bir çapa makinesi alırsanız çok zorlanacağınız gibi çapa makinesi size ayak uyduramayacak, belkide yarı yolda bırakacaktır. Çapa makinesi seçiminde en önemli kriterler doğru marka, doğru teknik özellik, doğru motor gücü, rahat bulunabilen yedek parça ve servis ağı gibi faktörler oldukça önemlidir.

Birbirinden güçlü çapa makineleri için buraya tıklayarak kendinize uygun çapa makinelerine gözatabilirsiniz.

Bahçe Makina Deposu olarak 30 yıllık tecrübemizle sizlere çapa makineleri konusunda bu sayfa altında destek vermekten mutluluk duyarız.

Bir yanıt yazın